Inspiration

Urbeats By dr. Dre

19 augustus 2016
Petite-amie Urbeats By dr. Dre

 

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen zijn wij lekker op vakantie geweest. Rick en ik zijn voor 1,5 week naar Kroatië geweest en daarna hebben we er nog een aantal dagen Italië aan vast geplakt. Op vakantie gaan zonder muziek is natuurlijk geen optie. We zijn met de auto gegaan dus de muziek voor in de auto hadden we geregeld maar op het strand wilde ik ook van goede muziek kunnen genieten. Ik heb altijd van die goedkope oordopjes die het al snel begeven en ook nooit lekker zitten in je oren. Tijd voor het goede werk dus! Rick had al eens eerder een koptelefoon van Beats By dr. Dre gekocht en daar is hij nog steeds heel blij mee. Voor het strand vind ik deze koptelefoon veel te groot dus ik ben gegaan voor de Urbeats By dr. Dre. Lees snel verder voor mijn bevindingen!

Petite-amie Urbeats By dr. Dre
Toen het pakketje binnenkwam was ik al blij verrast want de oordopjes kwamen in een hele mooie verpakking binnen. Daar ben ik altijd erg gevoelig voor. Als je het doosje opent zie je meteen verschillende dopjes zitten die je kunt gebruiken. In de gebruiksaanwijzing wordt ook verteld dat een dopje wat perfect in je oor past ook het beste is voor het geluid. Dat wordt dus uitproberen!

Petite-amie Urbeats By dr. Dre

Op vakantie hebben we beide veel gebruik kunnen maken van de oordopjes. Op het strand hoorde ik echt alleen nog maar de muziek en het geluid was echt super. Daarnaast zitten de dopjes heel fijn in je oren. De dopjes die ze standaard op de oortjes doen die waren voor mij iets te groot dus ik heb een kleinere variant gekozen. En Rick had weer zijn eigen dopjes.

Deze Urbeats By dr, Dre heb ik via GSMpunt gekocht, een website met veel telefoon accessoires. Dus wil jij jezelf ook weleens blij maken met goed geluid, ga dan eens voor Urbeats By dr. Dre!

Liefs, Sharon

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply