Inspiration

Bluetooth Speaker

7 juli 2016
petite-amie Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker6

Heel blij ben ik met mijn nieuwe aanwinst: deze Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker. Een lange naam voor een heel simpel, maar goed product. Al en tijdje wilde ik graag een speaker. Handig voor op vakantie of gewoon om op een handige manier muziek af te spelen in huis. Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze speaker van het merk Nude.

petite-amie Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker5De speaker werkt via Bluetooth én wat ik erg fijn vind is dat hij ook aangesloten kan worden op een AUX kabel, zodat ik de boxjes op mijn Ipod kan aansluiten. Nu ben ik geen echte kenner van geluid via boxjes. Ik moet zeggen dat ik het al snel heel goed vind. Maar bij deze box merk ik wel dat het geluid heel scherp is en er een goede bas in zit.

petite-amie Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker7

De speaker is compact en handig te dragen door het koord wat eraan zit. De rubberen band om de speaker heen zorgt voor extra bescherming. Op internet lees ik ook dat de boxjes spatproof zijn, dus deze speaker gaat met mij mee naar het strand;) Aan de zijkant van het apparaat vind je de drukknoppen om hem aan en uit te zetten, de bluetooth in te schakelen en het geluid harder en zachter te zetten.

petite-amie Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker
Deze bluetooth speaker heb ik via GSMpunt gekocht, een website met veel telefoon accessoires. De speaker werd geleverd in een doosje met handleiding, glazen bewaardoos en extra draagkoord.

Ben je dus nog op zoek naar een goede speaker, dan raad ik je deze zeker aan. Hij gaat in ieder geval met mij mee op vakantie!:)

Liefs,
Karin

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply