Food

Fruitsalade

3 juli 2016
fruit salade, fruitsalade, fruitsalade maken, fruitsalade rood fruit, recept fruitsalade, recept salade van fruit, rood fruit salade, salade maken, salade van fruit, salade van rood fruit

Deze frisse fruitsalade is heel gemakkelijk te maken, maar daardoor niet minder lekker! Ik heb hem laatst gemaakt om mee te nemen naar een etentje. Aangezien iedereen dan al veel en lekkers meeneemt, is een frisse fruitsalade een goede tegenhanger om tussendoor of na het eten te nemen. Ook lekker om na een barbecue als toetje op tafel neer te zetten om nog even mee na te tafelen.
Nu de kersen- en aardbeientijd volop in gang is, is het helemaal lekker om deze salade in deze tijd te maken.  Ik heb voornamelijk veel rood fruit gebruikt voor deze fruitsalade. In deze salade zit een mix van zuur en zoet fruit, zodat er een goede combi ontstaat. Hieronder alle ingrediënten!
petite-amie frisse fruitsalade

Wat zit er in deze salade?
– Aardbeien
– Kersen
– Frambozen
– Bosbessen
– Bramen
– Ananas

De hoeveelheid van elk fruitsoort kun je het beste zelf bepalen. Kijk welk fruit jij het lekkerste vindt en zorg dat er een goede mix van al het fruit hebt.

Liefs,
Karin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dinja 4 juli 2016 at 11:41

    Rood fruit vind ik het lekkerst! Vooral aardbeien en van die zure rode besjes (maar die heb ik nog niet in de winkels gespot). Een fruitsalade is inderdaad wel handig om mee te nemen naar een etentje!

  • Leave a Reply